Δωρεάν Παράδοση!


Τώρα και για λίγες ημέρες ακόμα σας στέλνουμε ΔΩΡΕΑΝ όλα τα είδη Mπάνιου, Camping και Ψαρέματος! Ισχύει για αγορές άνω των 50 ευρώ.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραδίδουμε σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Courier

Τα περισσότερα προϊόντα μας, αποστέλλονται με την υπηρεσία courier της Speedex. Με την Speedex, η παραγγελία σας θα παραδοθεί κατευθείαν στην πόρτα σας, στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει.

Σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις, που η διεύθυνσή σας βρίσκεται σε κάποια δύσβατη ή πολύ απομακρυσμένη περιοχή, η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο πλησιέστερο κατάστημα Speedex απ’ όπου και θα μπορέσετε να την παραλάβετε.

2. Μεταφορική εταιρεία

Εάν η παραγγελία σας αφορά κάποιο προϊόν μεγαλύτερων διαστάσεων ή βάρους από το συνηθισμένο, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία (πρακτορείο μεταφορών) που εξυπηρετεί την περιοχή σας, κατόπιν ενημέρωσης σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

Σε αυτήν την περίπτωση, η πληρωμή γίνεται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη, ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας .

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Για παραγγελίες κάτω των 150 Ευρώ, η χρέωση είναι 7 Ευρώ.
  • Για παραγγελίες άνω των 150 Ευρώ, η χρέωση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σημείωση

Μόνο για την περίπτωση αποστολής στην επαρχία με Μεταφορική εταιρεία (λόγω μεγάλου όγκου ή βάρους), η δωρεάν μεταφορά αφορά την μεταφορά της παραγγελίας από την αποθήκη μας μέχρι και το πρακτορείο μεταφορών στην ΑθήναΑπό το πρακτορείο μεταφορών της Αθήνας μέχρι και τον τελικό προορισμό, η χρέωση αφορά τον παραλήπτη (για το σύνολο σχεδόν των περιπτώσεων, δεν ξεπερνά τα 10- 15 Ευρώ). 

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες μας αποστέλλονται εντός 3 – 5 εργάσιμων ημερών μετά από την ημέρα λήψης της παραγγελίας ή της διευθέτησης του οικονομικού σκέλους αυτής.

Σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις (άσχημες καιρικές συνθήκες, απεργίες σε λιμάνια κ.λ.π.) που ενδέχεται να επηρεάσουν τον χρόνο παράδοσης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε.

Εάν το προϊόν που παραγγείλατε βρίσκεται προσωρινά σε έλλειψη και ενδέχεται να καθυστερήσει, θα λάβετε σχετική ενημέρωση.

 

Σημείωση

 

Σε κάθε περίπτωση και πάντα σύμφωνα με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί της πώλησης αγαθών εξ' αποστάσεως, σε περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελίας σας πέραν του συνηθισμένου και πέραν των 30 ημερών, έχετε το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας και επιστροφής των χρημάτων σας (σε περίπτωση που έχετε προπληρώσει την παραγγελία). 

 

 

 

x
pname

Το προϊόν προστέθηκε επιτυχώς στο καλάθι σας.

« Συνέχιση αγορών Ολοκλήρωση παραγγελίας »
x
Σφάλμα

υπάρχει πρόβλημα.

« Συνέχιση αγορών